Als ondernemer heb je fiscale verplichtingen waaraan je moet voldoen. Je wilt alleen niet te veel belasting betalen. Aarts zakelijke dienstverlening helpt jou graag bij het verzorgen en optimaliseren van de belastingaangiften van jouw onderneming.

 

Omzetbelasting

Als ondernemer kun je niet om de aangifte omzetbelasting heen. Aarts zakelijke dienstverlening verzorgt deze aangifte graag voor jouw onderneming. Aan de hand van de financiële administratie, die door jouzelf of door ons kantoor is bijgewerkt, wordt de aangifte omzetbelasting ingediend. Afhankelijk van uw onderneming is dit maandelijks, per kwartaal of jaarlijks.

 

Vennootschapsbelasting

Als de jaarrekening van de BV opgesteld is dient de aangifte vennootschapsbelasting nog verzorgt te worden. Daarnaast kunnen wij gedurende het jaar ook een voorlopige aanslag vennootschapsbelasting voor u aanvragen of wijzigen.

 

Inkomstenbelasting

Jaarlijks wordt er van je verwacht dat je de aangifte inkomstenbelasting indient. Het maakt hiervoor niet uit of je een particulier, ondernemer of directeur grootaandeelhouder bent. Aarts zakelijke dienstverlening verzorgt deze aangifte voor jouzelf en je eventuele partner.

 

Loonbelasting

Heeft u personeel in dienst? Dan heeft u ook met de loonbelasting te maken. Wij hebben deze specialisatie niet in huis maar kunnen u ondersteunen bij het uitbesteden hiervan.